Előfizetői tartalom

Kevesebb pénzt visznek haza idén a Wall Street farkasai

Portfolio
Négy év alatt most először számítanak arra, hogy a Wall Streeten fizetett bónuszok mértéke csökkenni fog. Míg a magántőke-befektetők magasabb, addig a vagyonkezelők, a hedge fund menedzserek és befektetési és kereskedelmei üzletágban dolgozó bankárok is kisebb bónuszokra számíthatnak idén - írja a The Wall Street Journal.

A Johnson Associates tanácsadó cég tanulmánya szerint négy év után most először várható, hogy a Wall Streeten fizetett bónuszok csökkenni fognak. Idén a globális piacok sokszor kaotikus viselkedése több céget is arra kényszerített, hogy a tervezett tőzsdei bevezetést későbbre halasszák, ez pedig azoknak a vagyonkezelőknek és bankároknak a bónuszait is visszaveti, akik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés