Előfizetői tartalom

Cikkünk után az MNB-nek is feltűnt a titokzatos befektetés

Portfolio
A Portfolio után az MNB-nek is feltűnt a Timberland műkődése Magyarországon, ezért a német felügyeleti szervek vizsgálatát kérte. Az MNB felhívja a figyelmet, hogy az MNB függő ügynöki nyilvántartása nem tartalmaz bejelentett kapcsolatot magyarországi közvetítő, mint megbízott, és a Timberland Capital, mint megbízó között, így nagy valószínűséggel bármely közvetítői tevékenységet végző ügynök jogszabályellenesen jár el.

Az MNB a közleményében az alábbiakat írja (kiemelések tőlünk): "A közelmúltban számos, egymástól független jelzés érkezett a Magyar Nemzeti Bankhoz(MNB), amelyek szerint a Németországban bejegyzett Timberland Capital Management GmbH (Timberland Capital) úgynevezett nyereség-részesedési jogokat értékesít magyarországi befektetők részére. Az MNB ingyenes, nyilvánosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés