Előfizetői tartalom

Erről fog szólni a magyar lízingpiac 2016-ban

Portfolio
Idén az első háromnegyed évben újra nőtt a lízingpiac, ami egy szegmens kiemelkedő teljesítményének, a haszonjárművek finanszírozásának volt köszönhető. Jövőre sok múlik majd azon, hogy mikor és kinek írják ki a pályázatokat, emellett az NHP és az EXIM források fogják irányítani a piacot - véli Toldi Balázs, a Budapest Lízing vezérigazgatója. A szakember szerint az NHP harmadik pillérében várható euró alapú lízingkonstrukció megint átalakíthatja a piacot. A Budapest Lízingnél is vizsgálják már, hogy miként vehetnének részt a PHP-ban, januártól pedig egy újítással is készülnek az ügyfeleiknek.

Portfolio: Idén is bővült a lízingpiac, az első háromnegyed évben 6-7 százalékkal nőtt a szerződések számát és a volument tekintve egyaránt. Mi fűtötte ezt a növekedést? Toldi Balázs: Az első háromnegyed évben egy viszonylag kiegyensúlyozott növekedés volt látható a lízingpiacon, ami egy szegmens kimagasló teljesítményének köszönhető, hiszen a haszongépjárművek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés