Előfizetői tartalom

Remeg a talaj az életbiztosítások alatt - Merre tovább?

Portfolio
Továbbra is hatalmas szükség van a megtakarítással egybekötött életbiztosításokra hazánkban, részben a kockázati védelem, részben a tervezhetőség, kiszámíthatóság igénye miatt - véli Schaub Erika. A Generali személybiztosítási igazgatója a Portfolio-nak adott interjújában kifejtette, mi vár a biztosításokra a jövőben, valamint megosztotta velünk, hogy vészelték át a befektetések és az ügyfelek a nyár végi - ősz eleji részvénypiaci zuhanást.

Az életbiztosítások területén várható szabályozási változásokról az MNB igazgatójával beszélgettünk:Kapcsolódó cikkünk2015.12.22Befellegzett a méregdrága életbiztosításoknak? - Nagy dobásra készül az MNBPortfolio: Az MNB etikus életbiztosítási koncepciója alapjaiban rengetheti meg a hazai életbiztosítási piacot, sokan megkérdőjelezik a befektetéssel kombinált (unit-linked)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés