Előfizetői tartalom

10+10 milliós lakástámogatás: megvannak a részletek

Portfolio
Ma sajtótájékoztatón ismertette Rétvári Bence államtitkár az új CSOK részleteit, miközben a Magyar Közlönyben a kormányrendelet is megjelent.Fontosabb részletek Az eddig ismert CSOK-ot alakítják át úgy, hogy a három gyermeket (akár előre, akár örökbefogadással) vállalók, vagy ennyivel már rendelkezők 10 millió forintot kaphassanak újépítésű lakásra. A két gyermeket vállalók esetében ez 2,6 millió forint lesz. A 10 milliós összeg mellé vehető igénybe az új állami kamattámogatott (akár 10 milliós) lakáshitel max. 3%-os kamattal. Büntetett előélet, mindkét házastárs esetében 40 év feletti életkor kizáró körülmény. Akiknek már van lakásuk, azok is igénybe vehetik az új CSOK-ot bizonyos feltételekkel.

2015. december 29. 18:15 Nagyot szól a CSOK: 13+1 kérdés és válasz az ingyenmilliókról Sok más újdonságot is tartogat az új CSOK amellett az ismert bombahír mellett, hogy a háromgyerekes, új lakásba költöző családok 10 millió forintot kaphatnak. Jól járnak például a kétgyerekesek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái