Előfizetői tartalom

Lyukra futhatnak az autósok a kötelezővel, ha most nem figyelnek

Portfolio
Becslések szerint idén mintegy negyedmillió autós mondta fel a december elsejei határidőig az év végén lejáró kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását (kgfb). Nekik ma éjfélig kell megkötniük az új biztosítási szerződést - hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ), több buktatóra is figyelmeztetve.

A szervezet friss közleménye szerint Az előző évek tapasztalatai alapján körülbelül 8-10 ezren lehetnek olyanok, akik az előző szerződés novemberi felmondása után az új kgfb-szerződés megkötésére csak decemberben kerítettek vagy kerítenek sort, Aki azonban az új szerződés megkötését elmulasztja, már január elsejétől fedezet nélkül marad, és azon túl, hogy súlyos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés