Előfizetői tartalom

Hamarosan még több banknál igényelhetjük a CSOK-ot

Portfolio
Az eddigi tapasztalatok szerint az ügyfelek általános információkat kérnek az új családi otthonteremtési kedvezményről (csok) a bankoktól, míg a pénzintézetek ügyviteli, informatikai fejlesztéseket hajtanak végre ezekben a hetekben, hogy minél előbb tudják fogadni az igényléseket - közölte Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára pénteken az MTI érdeklődésére.

A főtitkár szerint a bankok zöme teljes kapacitással koncentrál a felkészülésre, így január közepétől már nagy számban tudják fogadni az igényléseket. Hozzátette: kiugró az érdeklődés a 3 és több gyermek után járó, 10 plusz 10 millió forintos támogatás iránt, és sokan már folyamatban lévő építkezés miatt érdeklődnek. Míg tavaly főként használt lakás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés