Előfizetői tartalom

Megszólalt Orbán Viktor az FHB és az MNV ügyében

Portfolio
Orbán Viktor szerint joga volt az FHB-nak kihagyni a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőt a jelzálogbank tőkeemeléséből. Ugyanakkor barátságtalan, sőt ellenséges lépésnek tartja ezt; olyan hibának, amit a banknak ki kell javítania. Az FHB és a Takarékbank csütörtökön este felajánlást tett, lehetővé téve az MNV-nek, hogy tulajdoni hányada elérje a december végi tőkeemelést megelőző 7,32%-os szintet.

Az MTI beszámolója szerint a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában az FHB alaptőke-emelésével kapcsolatos csütörtöki hírt kommentálva a kormányfő felidézte: a kormány megújította a szövetkezeti rendszert, amire nagyon sok pénzt áldozott, ezért a szövetkezeteket együttműködő partnernek tekinti.Most azt történt, hogy amikor tőkeemelés zajlott le az FHB-nál, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés