Előfizetői tartalom

Vadonatúj részletek a CSOK-ról: mire elég a 10+10 millió?

Portfolio
Repkednek a számok a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK) kapcsán. Azoknak a családoknak sincs könnyű dolguk, akiknél már eldőt, hogy igénybe vennék a támogatást. Mire kell figyelni az új szocpol igénylésekor, mire van szükségük a családoknak, hol vannak a buktatók, hol vannak CSOK-képes ingatlanok? A Portfolio CSOK melléklete és cikkei ezekre a kérdésekre válaszolnak, és folyamatosan bemutatják a legújabb tudnivalókat.

Magyar nagycsaládosok és házaspárok százezrei számolgatják, hogyan tudnák az eddig nem látott mértékű állami ingyenmilliókat lakáskörülményeik javítására felhasználni. Az új CSOK legvonzóbb passzusa a 10 + 10 millió forintos támogatás. Ez a konstrukció azonban csak összkomfortos új építésű lakásokra igényelhető, és ezzel még nem ért véget a feltételek listája....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés