Előfizetői tartalom

Ütik a Wells Fargót

Portfolio
Az elemzői konszenzusban vártnak újfent szinte teljesen megfelelő fő számokról jelentett a Wells Fargo a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozóan. A bank részvényeinek árfolyama már több mint 3,5 százalékos esést mutat a nyitás előtti kereskedésben. A Wells Fargo jelentős kitettséggel rendelkezik olajipari és nyersanyag-cégekben, valószínűleg emiatt adják a papírjait.

A Reuters konszenzusában szereplő 21,8 milliárd dolláros bevételnek nagyjából megfelelő, 21,6 milliárd dolláros bevételről, és várt 1,02 dolláros EPS-hez szintén nagyon közeli, 1,03 dolláros egy részvényre jutó eredményről adott számot a Wells Fargo.A bank jelzálogüzletága - amely a legnagyobb számít Amerikában - 1,66 milliárdos díjbevételt ért el, ami 10 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés