Előfizetői tartalom

CSOK, 10+10 millió: ez érdekli most a legtöbb embert

Portfolio
Rengeteg újdonságot tartogat az új CSOK az ismert bombahír mellett, hogy a háromgyerekes, új lakásba költöző családok 10+10 millió forintot kaphatnak. Mennyi pénz járhat a kétgyerekeseknek, és mi a helyzet azokkal, akik használt lakásba költöznek? A Portfolio CSOK melléklete és cikkei ezekre a kérdésekre válaszolnak, és folyamatosan bemutatják a legújabb tudnivalókat.

A 10+10 milliós támogatást legkevesebb kockázattal a háromgyerekes családok vehetik igénybe, de jól járnak a kétgyerekesek és a használt lakásba költözők is. Ami most kivétel nélkül mindenkit érdekel, hogy akkor ki mennyi pénzt is kaphat. A pontos feltételekről itt írtunk.Mivel a gyermekek száma központi kérdés a CSOK igénylésénél, fontos tudni, hogy ki számít gyermeknek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés