Előfizetői tartalom

Reagált a Fundamenta Rogánék bejelentésére

Portfolio
Sajtóközleményben reagált a Fundamenta a kormány tervére, amely szerint a lakástakarékok egyeduralmának konkurenciájaként fellépő, brit mintájú otthonteremtési közösségeket (building society) hoznának létre. A hazai lakástakarék-pénztár szerint nem igaz a kormány azon állítása, amely szerint nem épülnek a lakástakarékokból új lakások, hiszen csak tavaly 175 milliárd forint értékű megtakarítást és lakáskölcsönt fizetett ki a cég, emellett szkepticizmusát fejezte ki a "nem kellően biztonságos feltételekkel működő fogyasztói csoportok, vásárlói klubokkal" kapcsolatosan.

A Fundamenta fogad minden olyan kezdeményezést, amely a magyar lakosság otthonteremtését segíti, ugyanakkor óvatosságra int a nem kellően biztonságos feltételekkel működő fogyasztói csoportok, vásárlói klubok esetleges létrehozásával kapcsolatban. Az elmúlt időszak negatív pénzügyi történései felhívják a figyelmet a hosszú távon prudens és stabil működés, a megfelelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés