Előfizetői tartalom

Máris változik a CSOK, íme a részletek

MTI
A kormány nem változtatott a családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) azon kritériumain, amelyek a támogatások, kedvezmények visszafizetéséhez kapcsolódnak - mondta Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügyekért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán. Eltörölték viszont - ahogyan az a korábbi kijelentések alapján várható volt - a 30 millió forintos értékhatárt az új lakások vásárlásánál és építésénél - számolt be az államtitkár.

A kormány az igénylési feltételek között a társadalombiztosítási jogviszonyhoz és a munkaviszonyhoz mindenképpen ragaszkodik, a többi kritériumot könnyítette, hogy a kedvezmények minél több családhoz jussanak el.A kormány szerdán a kamattámogatott hitelnél is eltörölte a 30 millió forintos értékhatárt új lakások vásárlásánál, illetve építésénél.Hornung Ágnes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés