Előfizetői tartalom

Még mindig nem tudni, ki nyerte el az Eximbank ingyenmilliárdjait

Portfolio
Korábban már szó volt arról, hogy az Eximbank szokatlan feltételű és határidejű pályázatokat hirdetett meg november végén. Két, összesen 16 milliárd forintnyi tőkealapra írt ki pályázatot, ahol nemcsak a szigorú követelményekkel, hanem a szűkös határidővel is meggyűlhetett a pályázók baja. Az Index információi szerint, bár a határidő már régen lejárt, a bank mélyen hallgat arról, hogy végül ki nyerte el a kiírt összeget.

Hallgat az Eximbank arról, kinek ítélte oda azt a két, összesen 16 milliárd forintnyi tőkealapot, melyekre november végén írtak ki villámpályázatot. A pályázat feltételei elég szokatlanok voltak: magántőkét nem kértek, és nem hagytak túl sok időt a pályázóknak, november 30-án jelent meg a kiírás a holnapon, december 10-e volt a határidő, eredetileg 11-én hirdettek volna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés