Előfizetői tartalom

CSOK és NOK: ezt tudjuk az új szabályokról

Portfolio
Bár Rogán Antal már két héttel ezelőttre ígérte, egyelőre nyoma sincs az Országgyűlés honlapján és a Magyar Közlönyben a Nemzeti Otthonteremtési Közösség(ek)re, közkeletűvé vált rövidítéssel a NOK-ra vonatkozó szabályoknak. Lázár János pedig a mai kormányülésre ígérte a CSOK új szabályainak megtárgyalását, legutóbb azonban a pénzügyi államtitkár már azt mondta, egy hónapon belül várhatók csak ezek. A Magyar Idők úgy tudja, a szerdai kormányülésen tartalmi módosítás már nem, mindössze technikai jellegű pontosítások várhatók, így az új szabályok hamarosan ismertté válhatnak. Amíg a jogszabályok késlekednek, összefoglaljuk, mit tudunk eddig a NOK-ról és a CSOK várható változásairól.

Megérkezett a segítség a CSOK-hoz - Győr Erről és sok más fontos témáról is szó lesz a Portfolio CSOK-klubjaiban. Információ és jelentkezés Ezt tudjuk a NOK-rólNem nyúlnának a lakás-takarékpénztárak meglévő szabályozásához (a meglévő megtakarítások biztonságához pedig kétség sem fér), csak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái