Előfizetői tartalom

Indulnak a CSOK Klubok, kedden Debrecenbe érkeznek a szakértők

Portfolio
2016. január elsejétől jelentős változások léptek életbe a CSOK-nál, azaz a Családok Otthonteremtési Kedvezményénél. Amióta ez kiderült, nincs olyan vasárnapi ebéd, ahol ne kerülne szóba a 10 + 10 milliós támogatás, az új lakás, és persze a három gyermek vállalása. Rengeteg a kérdés, és az ingatlanpiaci viszonyok is meghatározóak, amelyek eltérőek az ország különböző szegleteiben. A Portfolio az FHB Bankkal és a Takarékokkal egy roadshow keretében meglátogatja Magyarország vidéki gazdasági centrumait, megyeszékhelyeit, hogy segítse a családokat a döntésben. Február 9-én Debrecenben juthatnak aktuális információkhoz és személyes tanácsadáshoz az érdeklődők.

Január elsejétől bővült a Családok Otthonteremtési Kedvezménye, ismertebb nevén a CSOK. Mivel a sajtó a 10 + 10 milliós összeggel volt tele az elmúlt hetekben, kevesen vannak tisztában azzal, mennyi jár nekik, ha használt lakásba költöznek, vagy ha nincs és esetleg nem is lesz három gyermekük. Egy gyermek után is jár a támogatás, és nemcsak új lakás építésére és vásárlásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés