Előfizetői tartalom

Szépen nő a bécsi biztosító Magyarországon

Portfolio
A folyamatos életbiztosítások területén kétszámjegyű növekedést ért el, a kgfb-kampányt pedig annak egyik nyerteseként zárta Magyarországon a Vienna Insurance Group. Hazánkban jelenleg három biztosítóval van jelen az osztrák biztosítócsoport, de nem kizárt a további akvizíció - hangzott el az Union, a Vienna Life és az Erste Biztosító közös budapesti sajtóeseményén. Az éves eredmények egyelőre nem nyilvánosak.

Biztosítás 2016 A magyar biztosítási piac színe-java részt vesz Biztosítás 2016 konferenciánkon, részletek: Információ és jelentkezés Lehel Gábor, az Union Biztosító elnök-vezérigazgatója szerint:Kimondottan pozitív tendencia a magyar biztosítási piacon a folyamatos díjas életbiztosítások növekedése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés