Előfizetői tartalom

CSOK, 10+10 millió: ma Győrbe visszük a segítséget!

Portfolio
Több pénzintézetnél igényelhető a Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK), amely 10+10 millió forinttal kecsegtet a feltételeknek megfelelő családoknak. Csalogatóak az ingyenmilliók, de nem árt tudni, mire is elég a 20 millió forint az ország különböző részein. A Portfolio az FHB Bankkal és a Takarékokkal egy roadshow keretében meglátogatja Magyarország vidéki gazdasági centrumait, megyeszékhelyeit, hogy segítse a családokat a döntésben. Február 8-án Győrben juthatnak aktuális információkhoz és személyes tanácsadáshoz az érdeklődők.

Lassan egy hónapja tartják lázban az országot a CSOK, azaz a Családok Otthonteremtési Kedvezménye által kínált ingyenmilliók. Már számos banknál igényelhető a támogatás, így egyre több család számára aktuális a kérdés, hogy hogyan reagál az ingatlanpiac a CSOK-feltételek miatt átalakuló keresletre. Nincs ez másként Győr-Moson-Sopron megyében sem, ahol az elmúlt években...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái