Bank

CSOK, 10+10 millió: ma Győrbe visszük a segítséget!

Portfolio
Több pénzintézetnél igényelhető a Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK), amely 10+10 millió forinttal kecsegtet a feltételeknek megfelelő családoknak. Csalogatóak az ingyenmilliók, de nem árt tudni, mire is elég a 20 millió forint az ország különböző részein. A Portfolio az FHB Bankkal és a Takarékokkal egy roadshow keretében meglátogatja Magyarország vidéki gazdasági centrumait, megyeszékhelyeit, hogy segítse a családokat a döntésben. Február 8-án Győrben juthatnak aktuális információkhoz és személyes tanácsadáshoz az érdeklődők.
Lassan egy hónapja tartják lázban az országot a CSOK, azaz a Családok Otthonteremtési Kedvezménye által kínált ingyenmilliók. Már számos banknál igényelhető a támogatás, így egyre több család számára aktuális a kérdés, hogy hogyan reagál az ingatlanpiac a CSOK-feltételek miatt átalakuló keresletre. Nincs ez másként Győr-Moson-Sopron megyében sem, ahol az elmúlt években nagyon felpörgött a lakáspiac.

CSOK, 10+10 millió: ma Győrbe visszük a segítséget!
A Rába és a Mosoni-Duna partszakasza Győrben
A megyeszékhely és környékének ingatlanpiaca hosszú évek óta a legbiztosabb bástyája a Budapesten kívüli ingatlanfejlesztői életnek. Az ország észak-nyugati kapuja régóta vonzza a külföldi tőkét, és a versenyképes fizetéseknek köszönhetően a munkavállalókat. Győr városa a legdrágább átlagos értékesítési árakkal rendelkezik a lakáspiacon (Budapestet leszámítva), de több pesti kerületnél is magasabbak itt az árak.

Jól tükrözi Győr, Sopron és a környék népszerűségét, hogy most is több száz új építésű ingatlan vár új tulajdonosra. Ezek kiemelt lokációk a hazai ingatlanpiacon, ami mind az értékesítési árak, mind a bérleti díjak stabil emelkedését vetíti előre. Bár biztatóak a fenti adatok, a szakértők egyelőre mindenkit óva intenek a CSOK-kal kapcsolatos hirtelen döntéstől, és azt javasolják a családoknak, hogy csak a megfelelő információk birtokában döntsenek.

CSOK, 10+10 millió: ma Győrbe visszük a segítséget!
A győri Dunakapu tér
A Portfolio, az FHB Bank és a Takarékbank 2016-ban egy országos roadshow keretében végiglátogatja Magyarország nagyvárosait, megyeszékhelyeit. Az előadásokon szó lesz arról, hogy hogyan élhetnek az érdeklődők az új CSOK lehetőségével, és melyek a legfontosabb feltételek. A CSOK-kal kapcsolatban is vannak buktatók, amelyeket jobb elkerülni, ezért végigvesszük, hogy mire kell nagyon figyelni az igénylés során. Az előadók azt is elmondják, hol vannak most CSOK-kompatibilis ingatlanok, és mi várható a használt és az új lakások piacán.

Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, majd a résztvevő érdeklődők kérdéseire válaszolnak a Portfolio, FHB és Takarékok szakértői. A helyszínen lehetőség lesz személyes tanácsadás igénybevételére is. Győrbe február 8-án, kedden érkezünk. A részvétel támogatóinknak köszönhetően ingyenes, de online regisztrációhoz kötött.
Falusi CSOK

A Portfolio Csoporthoz tartozó HelloVidék falusi CSOK település keresője: egyedi információk, lakásárak, népszámlálási adatok, gazdasági statisztikák, egyéb mutatók 2486 településről.

wall street_shutterstock
wall street_getty
walmart_getty
facebook_getty
Sundar Pichai, CEO of Google, getty
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Commerzbank