Előfizetői tartalom

CSOK: csütörtökön Székesfehérvárra érkezik a segítség!

Portfolio
Repkednek a számok a Családok Otthonteremtési Kedvezménye, ismertebb nevén a CSOK kapcsán. A családok osztanak-szoroznak, és azoknak sincs könnyű dolguk, akiknél már eldőlt, hogy igénybe vennék a támogatást. Felmerül például, hogy mire kell figyelni az új szocpol igénylésekor, hol vannak a buktatók, és hol találhatóak CSOK-képes ingatlanok. A Portfolio az FHB Bankkal és a Takarékokkal egy roadshow keretében meglátogatja Magyarország vidéki gazdasági centrumait, megyeszékhelyeit, hogy segítse a családokat a döntésben. Február 11-én Székesfehérváron juthatnak aktuális információkhoz és személyes tanácsadáshoz az érdeklődők.

Magyar nagycsaládosok és házaspárok százezrei számolgatják, hogyan tudnák az eddig nem látott mértékű állami ingyenmilliókat lakáskörülményeik javítására felhasználni. Az új CSOK legvonzóbb passzusa a háromgyerekeseknek járó 10 + 10 millió forintos támogatás, de a kétgyermekes családok is jól járnak: új lakáshoz vagy házhoz 2,6 millió forintot kaphatnak. Azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés