Előfizetői tartalom

Megdobta a Pimco az Allianz eredményét

Portfolio
A várt 1,57 milliárd eurós nettó eredmény helyett 1,42 milliárd eurós eredményről számolt be az Allianz a negyedik negyedéves gyorsjelentésében. A 16%-os nettó eredménynövekedés és a Pimco javuló teljesítménye miatt a cég éves eredménycélja idén is megvalósítható lesz. Az Allianz részvényei 0,85%-os pluszban tartózkodnak a nyitás előtti kereskedésben.

A cég negyedéves nyeresége 16 százalékot növekedett, 1,42 milliárd euróra, amely az elemzők által várt 1,57 milliárd euró alatt van. A teljes éves nyereség 6,62 milliárd euró volt, amely 6,3 százalékos növekedést jelent. A csoport operatív nyeresége 15 százalékot emelkedett a negyedik negyedévben, 2,59 milliárd euróra, amely a várt 2,53 milliárd euró fölötti érték....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés