Előfizetői tartalom

Megérkeztek a friss számok: hasítanak a biztosítók

Portfolio
Tavaly 2,2%-os díjbevétel-növekedést ért el a magyar biztosítási szektor - ismertette elsőként a Portfolio mai Biztosítás 2016 konferenciáján a MABISZ elnöke. Az életbiztosítási piac visszaesett, a nem-élet üzletág viszont nőtt, örvendetes azonban, hogy előbbin belül a folyamatos díjas termékek növekedtek. Sok más érdekesség is elhangzott a több mint 200 résztvevőt vonzó konferencia elején.

Harmadik éve nő a biztosítási piacPandurics Anett, a MABISZ elnöke és a Posta Biztosító első embere az alábbiakról beszélt előadásában a Portfolio biztosítási konferenciáján:2015-ben immár harmadik éve nő a magyar biztosítási piac. Az MNB statisztikái szerint tavaly 851 milliárd forintos díjbevétellel reálértéken is nőtt a piac. Ezen belül differenciált a kép: a bruttó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés