Előfizetői tartalom

Nem mindegy a részvénypiacnak, ki lesz az amerikai elnök

Portfolio
Bár november 8-ig nem dől el, hogy ki lesz az Egyesült Államok következő elnöke, már minden államban zajlanak az előzetes választások. Az esélyek még mindig nagyon kiegyenlítettek, nem látható előre, hogy a választási folyamat végén a demokraták vagy a republikánusok jelöltje lesz-e a befutó, és az eredmény milyen irányba befolyásolhatja az amerikai árfolyamokat - írja a Fidelity legfrissebb közleményében.

Befektetés 2016 A Fidelity szakemberei is előadást tartanak a Portfolio március 22-ei Befektetés 2016 konferenciáján. Információ és jelentkezés Széles körben elfogadott nézet, hogy liberálisabb üzleti és gazdasági hozzáállásuk miatt a republikánus elnökök kedvezőbb körülményeket teremtenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés