Előfizetői tartalom

Ez a három dolog mozgatja idén az ázsiai részvénypiacot

Portfolio
A tavalyi évet három fő részre lehetett bontani a kínai piacon tapasztalt folyamatok alapján, a piaci volatilitást főként Kína, az amerikai dollár erősödése és az ázsiai kamatszintek határozták meg az ázsiai térségben. Az Aberdeen mai üzleti reggelijén az ázsiai részvénycsapat vezető elemzője hangsúlyozta, Kína koránt sincs olyan rossz helyzetben, ahogyan azt a piac gondolja, egyes területeken látszódnak a fellendülés jelei, és ez összességében az ázsiai piacok teljesítményét is pozitívan befolyásolhatja idén.

Pruksa Iamthongthong, az Aberdeen ázsiai részvénycsapatának vezető elemzője az ázsiai térségben rejlő befektetési lehetőségekről tartott előadást. A tavalyi év három fő részre osztható az ázsiai piacon: Kína felemelkedése (egészen május végéig), Kína bukása (harmadik negyedévig), majd a piaci fellendülés (negyedik negyedévben)- emelte ki. Az előadó véleménye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés