Előfizetői tartalom

Ők azok, akik milliárdokat keresnek a lakáspiacon

Portfolio
A globális piacokon uralkodó bizonytalanság ellenére vannak olyan területek, ahol 2016-ban is jól lehet keresni. Ilyen például az ingatlanpiac, amely az utóbbi években több üzletembert is milliárdossá tett. A Forbes nyomán összeszedtük azt a tíz ingatlanpiaci mogult, aki mesés vagyonát főként ipari és lakáspiaci befektetéssel gyűjtötte össze.

10-8.. 10. Robert Kuok, 10 milliárd dollárKuok, Malajzia leggazdagabb embere, 2015 decemberében szállt ki a média üzletágból azzal, hogy eladta a hongkongi South China Morning Postot az Alibabának 265 millió dollárért. Cége, a Kuok Group több területen is érdekelt, az ingatlanoktól egészen az árupiacokig. Karrierjét rizs, cukor és búzaliszt kereskedéssel kezdte, vagyona egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés