Előfizetői tartalom

Itt a segítség a CSOK-hoz!

Vannak, akik azt hiszik, hogy már mindent tudnak az új CSOK-ról. Vannak, akik úgy érzik, nincs már számukra tisztázatlan kérdés. És vannak, akik biztosak abban, hogy megkapják a 10+10 milliót. Pedig rengeteg olyan apró részlet van, amire nagyon oda kell figyelni az új otthonteremtési támogatás igénylésekor. Ennek érdekében a Portfolio az FHB Bankkal és a Takarékokkal folytatja februárban megkezdett rendezvénysorozatát. A következő hetekben Tatabányára, Veszprémbe és Budapestre viszünk el minden szükséges információt, személyes tanácsadók segítségével.
Tervezett témáink:A leggyakoribb CSOK-tévhitek: ezért fogják sokan bukni a 10 + 10 milliót Milyen változásokat hoztak a februári CSOK szabályozó rendeletek? Kinek lett előnyösebb, és kinek kockázatosabb az otthonteremtési kedvezmény? Hogyan változott a CSOK támogatási összege az új szabályozásban? Mi számít lakásbővítésnek, amire felvehető a használt lakások után...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái