FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Földcsuszamlásszerű változások a magyar lakáshiteleknél

Portfolio
Szabályozási változások tömkelege zúdul manapság a magyar lakáshitelpiacra: januárban megérkezett az új CSOK, márciusban 2%-ban korlátozták a hitelközvetítők jutalékát és többek között újraszabályozták az előtörlesztési díjakat, májustól pedig lazulnak a mindössze 200-300 ezer forintos hitelek mellett a hosszú kamatperiódusú jelzáloghitelek felvételének a szabályai. Mindez még nem igazán látszódik a bankszektor friss hitelezési statisztikáin, de annyi már igen, hogy szép lassan a hosszú kamatperiódusú lakáshitelek felé fordul a lakosság.

Hitelezés 2016 Alaposan kivesézzük a szabályozói változások hatásait közelgő Hitelezés 2016 konferenciánkon. Alább tehető meg a jelentkezés a rendezvényre. Információ és jelentkezés Csütörtökön tette közzé az MNB a februári hitelezési és betétstatisztikákat, ezek közül most a legfontosabb lakossági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés