Előfizetői tartalom

Újabb információk szivárogtak ki az MKB eladásáról

Portfolio
Eddig nem ismert részleteket közöl az MKB Bank eladásáról holnap megjelenő számában a Figyelő. Ezek szerint két New York-i private equity társaság, a J.C. Flowers & Co. és a Ripplewood Holdings elől vitték el a magyar bankot. A hetilap információi szerint ők alacsonyabb árat ajánlottak. Szintén új információ, hogy a német tulajdonos hamarosan megválik a két MKB-biztosítótól.

A Figyelő cikkének legfontosabb pontjai: Két neves amerikai private equity alap volt még versenyben, a J.C. Flowers & Co. és a Ripplewood Holdings az MKB Bankért. Balog Ádám, az MKB elnök-vezérigazgatója a lapnak azt hangsúlyozta: az MNB már biztosan ismeri a valódi vevőket és Brüsszel végig nagyon figyelt a folyamatra. Balog Ádám szerint ebben a fázisban kiegészülhet még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés