Előfizetői tartalom

Olyan banktól jött meglepetés, amelyiktől senki sem várta

Portfolio
Az elemzői várakozásnál magasabb lett a Wells Fargo bevétele és egy részvényre jutó eredménye is az idei első negyedévben, ezzel kellemes meglepetést okoztak a befektetőknek. A bank ennek ellenére 1,3 százalékos mínuszban jár a tőzsdék nyitása előtti kereskedésben. Valószínűleg az nem tetszik a befektetőknek, hogy az olaj- és gázpiaci kitettségekre 200 millió dolláros céltartalékot kellett képezni.

A Wells Fargo bevétele 21,19 milliárd dollár lett a várt 21,6 milliárd dollárhoz képest, míg az elemzői konszenzusban szereplő 97 centes EPS-nél magasabb, 99 centes egy részvényre jutó eredményről adott számot a bank az idei első negyedévre vonatkozóan. Az egy évvel ezelőtti azonos időszaki eredményhez képest közel 5 százalékkal esett a bank EPS-e, míg bevétele 4,3 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés