Előfizetői tartalom

Ők a világ legjobban kereső focistái

Portfolio
Tudtad, hogy a világ legjobban kereső focistái között három Barcelonás és Paris Saint-Germaines is van? A lista legfiatalabb játékosa benne van a három legjobban kereső között, miközben az utolsó és az első keresete között több mint 50 millió eurós (!) különbség van. Egy francia fociújság vállalkozott arra, hogy csokorba szedje kereset, bónusz és egyéb bevétel alapján a legjobban kereső focistákat, akik egyébként mind négy csapat közül kerültek ki.

9-7.. 9. Andrés Iniesta, FC Barcelona, 21,5 millió euróA Barcelona 31 éves focistája összesen 21,5 millió eurót keres, amelyből 15 millió eurót tesz ki az éves fizetése. Emellett a pályán nyújtott teljesítményére 2 milliós bónuszt is kap, nem beszélve a 4,5 millió eurót kitevő egyéb bevételeiről.Andrés Iniesta, forrás: Europress/Getty8. Thomas Müller, Bayern München...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés