Előfizetői tartalom

Valamit nagyon jól csinál Gross: már két hónapja milliókat gyűjt be

Portfolio
A márciusi 2,5 millió dolláros tőkebeáramlást követően áprilisban is pénzt hoztak Bill Gross kötvényalapjához a befektetők: ezúttal 8,4 milliót tettek a Janusnál kezelt alapba. A keresletet az alap eddigi jól teljesítménye is magyarázza, hozamával az elmúlt egyéves időtávon a versenytársak többségét is maga mögé kényszerítette - írja a Bloomberg.

A lap adatai szerint Gross kötvényalapja áprilisban 8,4 millió dollárt gyűjtött be a befektetőktől, mellyel ez már a második hónap márciussal együtt, amikor az alap pozitív keresletet tudott felmutatni. Március előtt négy egymást követő hónapban is csak áramlott ki a tőke a most 1,3 milliárd dolláros vagyont kezelő alapból. A kötvény és derivatív befektetéseket tartó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés