Előfizetői tartalom

Átalakulások a Generalinál

Portfolio
Csaknem 14%-os profitvisszaesést és 1,1%-os díjbevétel-csökkenést mutatott fel a nemzetközi Generali csoport az első negyedévben, így is meghaladva a megtérülésre vonatkozó célkitűzést. Az igazgatóság elfogadta a nemrég érkezett vezérigazgató, Philippe Donnet javaslatát a csoport szervezeti struktúrájának felülvizsgálatára - közölte a Generali.

A közlemény fontosabb részletei: A csoport díjbevétele 19,7 milliárd euró volt, mely a tavaly első negyedévtől minimális mértékben marad el (-1,1%). Az életbiztosítási szegmens díjbevétele 1,3%-kal 13 430 millió euróra csökkent, ami leginkább a unit-linked díjbevételek csökkenésének és a részvénypiaci volatilitásnak tudható be. A nem-életbiztosítási szegmens 6 311...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés