Előfizetői tartalom

Új vezérigazgató a magyar Uniqánál

Turzó Ádám Pál, Moszkva
Július elsejétől Othmar Michl leköszön a magyar Uniqa éléről, az új vezérigazgató a nem-élet üzletág vezetője, Kurtisz Krisztián lesz - jelentette be a vezérigazgató egy Moszkvában tartott sajtótájékoztatón. A társaság új menedzsmentje már készül arra, hogy néhány éven belül a lakossági biztosítási területen a fintech cégekkel is versenyezniük kell. A magyar Uniqa tavaly még veszteséges volt, de 2016 végére már nyereséget várnak.

Othmar Michl, az Uniqa vezérigazgatója egy Moszkvában tartott sajtótájékoztatón elmondta, csoportszinten több leányvállalatnál is szervezeti átalakítás történik. A magyar Uniqát érintő változások 2016. július elsején lépnek hatályba, a felügyelőbizottság javaslata alapján, az MNB engedélyezését követően az Uniqa igazgatósága így épül fel: az igazgatóság elnökének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés