Előfizetői tartalom

Cafeteria-átalakítás: itt az önkéntes nyugdíjkasszák reakciója

Portfolio
Önálló jogcímen kér támogatást az öngondoskodáshoz a cafeteriarendszer várható átalakítása során az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ). A munkáltatók ösztönzésének csökkenése, esetleges megszüntetése ugyanis - önálló - támogatás nélkül, dolgozók százezreit érintené hátrányosan. A szervezet abban bízik, hogy javaslata nyomán az előtakarékosság továbbra is támogatott cél marad - írja az ÖPOSZ legfrissebb közleményében.

Az ÖPOSZ üdvözli azokat a kezdeményezéseket, amelyek a béren kívüli juttatások rendszerének átalakítását, egyszerűsítését célozzák - reagált a cafeteriarendszer esetleges módosítására vonatkozó, egyelőre nem véglegesített kormányzati tervekre dr. Kravalik Gábor, a szervezet elnöke. Az elmúlt időszakban az ÖPOSZ több fórumon is javasolta, hogy a jelenlegi cafeteriarendszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés