Előfizetői tartalom

Pontról pontra cáfolja a Takarékbank a Bankszövetség elnökének levelét

Portfolio
Demján Sándor, az OTSZ elnökének kedden megjelent nyílt levele után, figyelemre méltó időzítéssel a hvg.hu-n szerdán kiszivárgott Patai Mihály, a Bankszövetség elnökének levele, amiben a bankvezető azt rója fel a kormánynak, hogy nem elfogulatlan a magyar bankszektorral szemben. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank és a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete - ahogyan Demján Sándor levelét - ezt az írást sem hagyta szó nélkül, külön közleményben reagált, mivel megítélésük szerint Patai Mihály állításai nem felelnek meg a valóságnak.

Demján levele után Patai levele"Kitört a bankárháború: Demján után a Bankszövetség is megszólalt" címmel jelent meg írás a hvg.hu-n, melyben a portál Patai Mihálynak, a Magyar Bankszövetség elnökének levelét ismerteti. Ezt a levelet az UniCredit Bank magyarországi leányvállalatának elnök-vezérigazgatója Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek címezte, de megküldte...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái