Előfizetői tartalom

Elhatalmasodhat a pánik a bankszektoron a brit kilépés miatt

Portfolio
A brit bankok kiképzik a személyzetüket arra, hogy a Brexit esetén felmerülő ügyfélkérdéseket meg tudják válaszolni - írja a Financial Times, emellett az informatikai rendszerüket is megerősítik, hogy egy esetleges túlterhelést is ki tudjon bírni. Mindennek a célja, hogy egy pánikot sikerüljön elkerülni akár a szavazás előtt, akár ezután.

Miközben a június 23-ai kampány egyre intenzívebben folyik, az Egyesült Királyság bankjai felkészítik a fiókokban és a call centerekben dolgozó munkatársaikat, hogy az aggódó ügyfeleket meg tudják nyugtatni. Egy banki vezérigazgató azt nyilatkozta a Financial Times-nak, hogy már most is egyre több kérdést kapnak az ügyfeleiktől, hogy a britek esetleges EU-s kilépése milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés