Előfizetői tartalom

Egy magyar cég is van annyira megbízható, mint egy amerikai

Portfolio
Sokszor problémát okoz egy-egy kockázati tőkés befektetésnél a távolság, a személyes jelenlét főként a tárgyalási fázisban játszik fontos szerepet. A HVCA és a Portfolio közös konferenciájának záró panelbeszélgetésén a résztvevők elárulták, hogyan látják befektetésin oldalról a közép-európai régiót, és hogyan lehet leghatékonyabban kezelni a bizalmi kérdéseket egy céggel és annak vezetésével kapcsolatban.

Sokszor hallani arról, mennyire megnehezíti egy-egy tranzakció létrejöttét a távolság. Ezt a problémát azonban nem látják igazi problémának a panelrésztvevők, Szalontay Mihály, a Buran Venture Capital partnere szerint legtöbbször repülőutakkal hidalják át a távolságot, illetve ügynökségi modell keretében is szerveznek találkozókat, utóbbiban kvázi kiszervezik a befektetések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés