Előfizetői tartalom

Házkutatás volt az FHB-nál

MTI
Házkutatást tartottak szerdán a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai az FHB-bankcsoportnál és Spéder Zoltán, a bank elnökének egyes érdekeltségeinél - írta a Magyar Nemzet online kiadása csütörtökön este. A cikk szerint a nyomozók adathordozókat foglaltak le. Később Kovács Zoltán kormányszóvivő is megszólalt az ügyben, elmondása szerint még az elején jár az FHB-bankcsoportnál indult nyomozás.

A lapnak az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) megerősítette az értesülést. "A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda január 11-én csalás és más bűncselekmény gyanúja miatt rendelt el nyomozást" - idézték az ORFK-t. A rendőrség azt is megerősítette, hogy az FHB-bankcsoport mellett "több más helyszínen is házkutatásokra és lefoglalásokra került sor"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés