Előfizetői tartalom

Bajban a britek - Költöznének és kivonulnának a nagybefektetők

Portfolio
Egyre több alapkezelő tett már konkrét lépéseket afelé, hogy csökkentsék függőségüket a britektől, az M&G, a Columbia Threadneedle, a Legg Mason, a Fidelity International és a T Rowe Price is brit dolgozóit más EU-tagországokba vinné át, miután tartanak attól, hogy a Brexittel ki lennének zárva az EU alapkezelői piacáról - írja a Financial Times.

Egyelőre még egyik alapkezelő sem jelentette be hivatalosan, hogy szákhelyét elvinné Londonból, de a zúgolódások miatt a brit alapkezelőket tömörítő egyesület speciális értekezlete hívott össze az ügyben. Az ügy már csak azért is égető, Dublin és Luxemburg már meg is kezdte az előkészületeket arra, hogy minél több brit alapkezelőt átcsábítsanak magukhoz. A legnagyobb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés