Előfizetői tartalom

Nem minden bank akar elmenekülni Londonból

Portfolio
Öt amerikai befektetési bank is megnyugtatta George Osborne brit pénzügyminisztert: igyekeznek segíteni Londonnak abban, hogy továbbra is pénzügyi központ maradhasson, arra viszont nem adták belegyezésüket, hogy fenntartják az eddigi dolgozói állományt azok után, hogy a britek az EU-ból való kilépésről szavaztak - írja a Reuters.

A brit pénzügyminiszterrel tartott megbeszélésen egyes források szerint a nagy befektetési bankok konkrét lépéseket kértek a britektől arra vonatkozóan, hogy ha maradnak, akkor London továbbra is biztosítani tudja számukra az EU-s piacokhoz való hozzáférést. Az érintett befektetési bankok - a JP Morgan, a Goldman Sachs, a Bank of America Merrill Lynch, a Morgan Stanley és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés