Előfizetői tartalom

Átlépte a bűvös határt az OTP ingatlanalapja

Portfolio
Mintegy 20 milliárd forintnyi friss tőke áramlott idén az OTP Ingatlanbefektetési alapba, ezzel mára az ott kezelt vagyon értéke átlépte a 100 milliárd forintos küszöböt. Az Alapkezelő szakértői szerint a Brexit után masszív igény mutatkozhat az ingatlanbefektetésekre, ezek ugyanis a nemzetközi piaci környezet változásai közepette is stabil teljesítményt nyújtanak.

Az idei év első félévében rekordmennyiségű friss tőke áramlott az OTP Ingatlanbefektetési alapba, mintegy 20 milliárd forinttal növelve a kezelt vagyon nagyságát. Az alap nettó eszközértéke ezzel átlépte a 100 milliárd forintos vagyonküszöböt, amely nyolc éve nem látott mértékű tőkét jelent. A portfoliófejlesztés keretében az elmúlt két hónapban két nagyértékű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés