Előfizetői tartalom

Esik a Wells Fargo, az amerikaiak "svájci órája" (2.)

Portfolio
A Wells Fargo most sem lepte meg az elemzőket, pontosan ugyanolyan bevételi és profitszámot tett közzé az idei második negyedévre vonatkozóan, mint amely az elemzői konszenzusban is szerepelt. A befektetők azonban nem örülnek: 1,2 százalékos mínuszban jár a bank részvényeinek árfolyama a tőzsdék nyitása előtti kereskedésben.

A Wells Fargo 22,2 milliárd dolláros bevételről és 1,01 dolláros egy részvényre jutó eredményről adott számot az idei második negyedévre vonatkozóan. Az elemzői várkozásokban pontosan ugyanez a két fő szám szerepelt.Ennek ellenére az eszközértéke alapján harmadik legnagyobb amerikai bank befektetői nem örülnek a számoknak. Leginkább attól tarthatnak, hogy a brit népszavazás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés