Előfizetői tartalom

Kegyetlenül megszívják a bankok a Brexitet

Portfolio
Ahányféle bank, annyiféle negatív hatás - ha valami, akkor ez biztosan kijelenthető a Brexit várható következményeiről a pénzügyi szektorban. A következő éveket uraló bizonytalanság haszonélvezői lehetnek viszont a széles ügyfélkörrel bíró tanácsadócégek, amelyek egyike, a Boston Consulting Group (BCG) most érdekes elemzésben összegezte a várható kimeneteleket.

Legalább négyféle Brexit lehetA Brexitnek először is lesznek általános gazdasági hatásai a tanácsadócég szerint, amelyek mindegyike negatívan hat a bankokra:az azonnali hatások mérsékeltek lesznek (sőt, részben lecsengtek), a jogi, politikai, gazdasági és pénzügyi bizonytalanság azonban jó ideig fennmaradhat, a legtöbb közgazdasági elemzés szerint a Brexit 3-8 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés