Előfizetői tartalom

Öt éve nem villantott ilyen nyereséget a magyar Erste

Portfolio
Öt év után először nyereséges félévet zárt az Erste magyar leánya. 33,6 milliárd forintos adózás előtti eredménnyel teljesítette 2016 első félévét az Erste Bank Hungary, ezt többek közt a lakossági hitelfolyósítás növekedésének, a vállalati üzletág javuló teljesítményének és a bankadó csökkenésének köszönhetően érte el a pénzintézet.

Jelasity Radován, az Erste elnök-vezérigazgatója ismertette a magyar leánybank eredményeit: Öt éve először pozitív féléves nyereségről adott hírt az Erste Bank Hungary, Az Erste átvette a Citi hitelkártya-értékesítő ügynökeit. Az Erste Jelzálogbank Zrt. megkapta az MNB-től a működési engedélyt, jelenleg az első kötvény-kibocsájtási program engedélyezése zajlik. 2,3...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés