Előfizetői tartalom

Új mesterterven dolgozik Soros György

Portfolio
Az első negyedévhez képest jelentős változásokat hajtott véghez Soros György a befektetéseiben. Míg az év első három hónapjában csak úgy halmozta az aranyat, a második negyedévben már inkább szabadult tőle. Emellett több óriáscégben is visszavágta befektetését, Apple részvény már nincs is a befektetési szakember portfóliójában.

A második negyedéves adatok szerint Soros György cége jelentősen visszavágta az első negyedévben még kedvencnek tűnő aranybefektetéseit. Az arany árfolyamát lekövető SPDR Gold Trustban lévő részvényeit 240 ezerre csökkentette az első negyedéves 1,05 millióról, mellyel a részvények jelenlegi értéke 30,4 millió dollárt tesz ki szemben az első negyedév 123,5 milliójával....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés