Előfizetői tartalom

Vitatja a Pannónia Nyugdíjpénztár Matits Ágnes minősítését

Portfolio
A Pannónia Nyugdíjpénztár helyreigazítást kért a Portfolio.hu internetes portálon 2016. augusztus 23-án megjelent "Nyugdíjpénztárra bíztad a pénzed? - Nézd meg, hogyan teljesít!" c. cikkében szereplő állítások miatt. A hírportál a közvélemény hiteles tájékoztatásáért érzett felelőssége okán a Pannónia eltérő álláspontját is közzéteszi, hiszen a minősítés komoly befolyással lehet egy adott pénztár piaci megítélésére.

Az önkéntes nyugdíjpénztárak teljesítményére vonatkozó részletes adatokban a Pannónia vonatkozásában megjelenő összteljesítmény adat az alkalmazott módszertan sajátosságait részletesen leíró szakértői anyag alapján 65%, ami nem B, hanem A minősítési kategóriának minősül. Megjegyezzük, hogy a Pannónia nem pénzintézeti pénztár, hanem független, ezáltal a Matits...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés