Előfizetői tartalom

Soros György pénze rázhat fel egy iparágat

Portfolio
Tavaly év eleje óta több hedge fund zárta be kapuit, mint ahány új indult volna Európában, részben a gyenge teljesítmény, a magas költségek és a friss tőkebeáramlás hiányának következtében. Most viszont megfordulhat a trend, egyes források szerint Soros György maga is beszállt egy induló hedge fundba, ez pedig mások figyelmét is ráirányíthatja a szektorra - írja a Bloomberg.

Olyan nagy nevek segíthetnek az európai hedge fund szektornak kievickélni a gödörből, mint Soros György vagy a Paloma Partners Donald Sussmanje. A hírek szerint ugyanis mindkét nagyágyú pénzzel támogatja az elsősorban már más befektetési cégeknél hírnevet szerző tréderek által alapított új alapokat. Az ügyhöz közel álló források szerint a 2 milliárd dolláros tőke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés