Előfizetői tartalom

Számlabotrány: fontos szövetséges fordít hátat a Wells Fargónak

Portfolio
A kaliforniai államkincstár bejelentette, hogy egy évig betiltja a Wells Fargóval való minden üzleti kapcsolatát és folyamatban lévő munkáját, miután a nagybankról kiderült, hogy az értékesítési számok feljavítása érdekében az ügyfelek tudta nélkül azoknak 2 millió számlát nyitott a banknál - írja a The Guardian.

Az USA legnagyobb állama azután döntött az üzleti kapcsolatok felfüggesztése mellett, hogy a Wells Fargóról kiderült, 2 millió ügyfélszámlát nyitott ügyfeleiknek, azok tudta nélkül. A bankot ezért 185 millió dolláros bírság megfizetésére kötelezték, emellett elnök-vezérigazgatójának a bónuszát és fizetését is visszatartja a bank igazgatótanácsa.Kapcsolódó cikkünk2016.09.28Milliárdos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés