Előfizetői tartalom

Milliárdos migránsok lepik el Amerikát

Portfolio
A Forbes 400 leggazdagabb amerikait bemutató legfrissebb listájára 42 olyan milliárdos is felfért, akik külföldről érkeztek az országba. Közülük kettő kivétellel mindenki önerőből gyűjtötte össze vagyonát, harmaduk pedig gazdagabb, mint az amerikaiak elnökjelöltje, Donald Trump, akinek vagyona 800 millió dollárral 3,7 milliárd dollárra csökkent.

Összességében a külföldön született, a Forbes 400-as listájára felférő bevándorlók összesen közel 250 milliárd dolláros vagyonnal bírnak. Közülük is a leggazdagabb az Alphabet elnöke, Sergey Brin, 37,5 milliárdos vagyonával. Brin még a Szovjetunióban született, 6 éves korában emigrált az USA-ba, később pedig Larry Page-dzel közösen indították útjára a Google-t.Sergey...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés