Előfizetői tartalom

Méregdrágán jut csak pénzhez a Deutsche Bank

Portfolio
A várható jogi költségek kockázata miatt kétszer akkora felár mellett bocsátott ki kötvényeket a múlt héten a Deutsche Bank, mint egy évvel korábban - tudta meg a Bloomberg. A társaság egyik befektetési banki vezetője eközben úgy véli, nincs nagy baj, hamarosan visszanyeri az amerikai versenytársakkal szemben elvesztett piaci részesedését is a legnagyobb német bank.

A benchmark hozamok felett 300 bázispontos felárral, 4,26%-on bocsátott ki a múlt pénteken 3 milliárd eurónyi senior fedezetlen kötvényt zárt körben a Deutsche Bank - derítette ki a hírügynökség. A vevői oldalon néhány amerikai pénzpiaci alap állhatott. 2015 augusztusában, igaz, nem zárt körben, 143 bázispont volt a felár, vagyis a befektetők jelentős prémiumot kérnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés