Előfizetői tartalom

Erősebb a Bank of America, mint "bármikor a történelem folyamán" (2.)

Portfolio
Az elemzői várakozásoknál jobb bevételi és egy részvényre jutó nyereségről számolt be a Bank of America ma közzétett, harmadik negyedévre vonatkozó gyorsjelentésében. A nagybank a szeptember végéig tartó három hónapban 21,64 milliárd dolláros bevételt és 34 centes EPS-t ért el. A nyitás előtti kereskedésben a bank részvényei 1,5%-os pluszban tartózkodnak.

A Bank of America ma közzétett gyorsjelentésében bevételi és EPS-soron is verte az elemzői várakozásokat. A harmadik negyedévben 21,6 milliárd dolláros bevételi adata 3,3%-kal magasabb lett a várt 20,97 milliárdhoz képest, ráadásul az egy részvényre jutó nyereség is több mint 10,8%-kal lett magasabb az elemzői konszenzusnál. Ráadásul a bevétel és EPS-adatok a 2015 harmadik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés